Bij de Werkplaats voor beeldende Kunst en Therapie zijn diverse activiteiten op het gebied van beeldende vormgeving mogelijk. Vrijwel alle beeldende technieken kunnen worden toegepast.

Op het moment geef ik naast de therapeutische activiteiten ook privé lessen aan clienten die zich breder willen ontwikkelen in beeldende vormgeving. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor lessen in een specifiek materiaal en/of techniek.

Verder organiseer ik op verzoek workshops voor kleine groepen (max. 4 personen) waarvoor u zich als groepje kunt aanmelden. Gelegenheid om met vriendinnen en/of collega’s een kortdurende cursus te volgen in b.v. intuďtief schilderen, gemengde technieken, houtbewerken, beeldhouwen en/of keramische vormgeving.

De cursussen en workshops hebben geen therapeutische doelstellingen maar zijn bedoeld voor mensen die het beeldende avontuur willen aangaan in een sfeer die zich onderscheid. Onder deskundige begeleiding gelegenheid om in deze uren gestimuleerd en geďnspireerd “het eigen zijn” in beeldende vormgeving te exploreren en ontwikkelen.

Wanneer u plannen in deze richting heeft neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden die ik u kan bieden door te praten.